onsdag 29 augusti 2012

Fripassagerare

I förrgår fick jag konstiga kliande utslag lite här och där. På fotlederna, handlederna och i örat. Jag undrade varför. Fick förklaringen efter några timmar då en äcklig spindel ramlade från mitt hår och ner på golvet.
Jag dödade den snabbt och skoningslöst med min högra fot. Spindeljävul.
Nu kanske ni fattar hur sällan jag hinner duscha?!

Något spännande händer.
Jamen alltså, igårkväll stod jag i godan ro och diskade några flaskor. Sambon hade precis åkt på jobbet och barnen sov så det var tyst och lugnt i huset. När jag tittade ut genom fönstret såg jag till min förvåning hur en bil stannade till utanför huset och fotograferade grannens uppfart, sedan fotograferade han vår också innan han han körde iväg.

Jag fattade genast misstankar och började fantisera ihop historier i mitt huvud. SMS:ade grannen för att upplysa om att våra hus blivit fotograferade och började sedan det digra arbetet att barrikadera in mig. Parkerade bilen framför garageporten, drog soptunnan framför grinden och låste dörren dubbla varv. Ställde barnvagnen på tvären innanför dörren och placerade ut en massa skor strategiskt på hallgolvet, så att eventuella inbrottstjuvar skulle snubbla på den om de lyckades ta sig förbi mina andra fällor.
Slutligen lade jag baseballträt bredvid sängen och testade två gånger så att det gick snabbt att greppa.
Sen väntade jag.
Ingen tjuv dök dock upp under natten och det enda som hände var att det var svinjobbigt för mig att ta mig förbi alla fällor när jag skulle ut och hämta tidningen i morse.

Nä men på rikt, det är sant. Nån fotade våra hus och det kändes väl sisådär. Tur att jag är fällexpert.

1 kommentar:

  1. hm, bra fällor där känner jag!
    men skumt, säkert nå jävla tjuvar!

    SvaraRadera