fredag 16 september 2011

Så otroligt trist.

Seriöst, jag måste ta mig i kragen och försöka fatta hur man gör en estetiskt tilltalande (läs; snygg) bloggdesign. Min ser ju ut som om nån har kräkts på den och försökt torka bort med en diskhandduk. En billig diskhandduk från Dollarstore som inte ens funkar att torka disken med.
Man brukar ju säga att det är insidan som räknas men om någon har spytt på utsidan vill man väl inte ens fundera på vad som finns inuti? Ni fattar vad jag menar.
Jag tänker ta mig tid till det. Snart, kanske. Någon gång.

I morse tog Minna sovmorgon, typiskt då jag ju faktiskt var tvungen att vakna före fan och åka på jobbet. Sambon njöt nog av det skulle jag tro, han som fick sova vidare. Han tycker förresten att det är alla tiders att vara pappaledig, tror väl jag det. Papporna har det bra som får vara hemma med barnen när de faktiskt börjar bli små människor och surra och gå, jag kan tänka mig att det är mer stimulerande än att vara hemma med en pyttebebis som liksom "bara" ska skötas om.
Så här i efterhand kan jag däremot faktiskt säga att jag faktiskt HAR uppskattat Minis bebistid, när jag tänker efter, även om det var väldigt jobbigt, speciellt i början. De är ganska mysiga ändå.

Jag tror att jag äntligen har ACCEPTERAT att jag blivit mamma. Det kan låta konstigt men för mig kom inte allt så där jättenaturligt, jag har verkligen fått kämpa för att inte gräva ner mig i ett djupt hål och aldrig komma upp igen. Jag har låtit det ta sin tid och försökt att inte stressa över att det inte bara klickade, att jag inte kunde go with the flow och njuta av mammagrupper, babysim och diverse andra aktiviteter som andra verkar ha trivts utmärkt med från första början. NU börjar jag känna mig som en morsa. Känner lugnet.
Det är nog tur det för med andra på jäsning har man väl liksom inget val, nu är det dubbelt allvar typ. Haha.

2 kommentarer:

  1. Så man kan säga att det inte riktigt var planerat?=) Hur gammal är Minna nu förresten?
    Hursomhelst så kommer häjn att bli kanon!Nu vill jag se magbilder,UL-bilder och annat som andra säkert spyr åt.Jag bara blir så kärleks när jag får reda på att folk är gravida.Det rycker till lite i äggstockarna!

    SvaraRadera
  2. har vart till lule´idag, kom hem för en stund sen,imorrn ska vi på kalasmen kanske kommer vi efter det. Jag har en drös kläder (som vanligt) till Minna, om ni vill ha. Det är lite sängkläder också, men det borde väl bara vara bra, så har ni lite extra till nästa stjärna kommer :)

    SvaraRadera