onsdag 16 mars 2011

Undersökning!

Hör här nu, vad brukar ni göra när ni vill "överraska" er partner lite extra? Nu menar jag inte i sänghalmen utan bara så där allmänt på en helt vanlig onsdag.

Själv har jag köpt gammal möglig ost och torra kex och lite vin, tänt tusen värmeljus (typ), städat, sminkat mig och tagit på mig en klänning. Ganska fantasilöst kanske men det är i alla fall någonting. Jag har kammat mig och sprejat på lite luktagott också.

4 kommentarer:

  1. Det var fint gjort av dig.Tack för tipset. Jag borde göra ngt liknande för min man. Jagär inte kunglig på överraskningar, i alla fall inte såna i positiv bemärkelse :P

    SvaraRadera
  2. Ja de är typ de där jag oxå kan köra på. Medan från hans sida så kan de vara att han går en sväng ut och kommer hem med en god glass eller enbart att han dammsugit på dagen...att jag inga behöver säga till att göra si och så räcker för att jag ska bli nöjd och glad. Men ibland kan jag faktiskt överraska gubben med att ge han en ordentligt ryggmassage eller ja ibland unnar vi oss själva att gå ut och äta någo riktigt gott, bara för att iv känner att vi förtjänar det :) Hoppas du fick ens lite tips! Kram

    SvaraRadera
  3. Åh tycker det lät som en hel del du hade gjort.. Skvallra inte till Anders att man kan göra sånna där saker som småbarnsmorsa.. Trivs i mina mjukisbyxor ;)

    SvaraRadera
  4. Mina överraskningar till Ante är precis som du skriver.Jag tar på mig något annat än min fleecetröja,gör något annat än korv och makaroner och häller upp något annat än vatten i glasen =) Det tror jag är grymt uppskattat faktiskt!Mer än så behövs faktiskt inte.

    SvaraRadera