tisdag 15 mars 2011

Nu börjar det väl vara dags (Ajj Dajj?)

Nej, jag har inte gått och dött, jag har bara legat på den berömda latsidan. Det har varit skönt och så, men någon måtta får det ju verkligen vara.

Här har det hänt saker må ni tro. Minna ska göra ultraljud av skallen på måndag för barnläkaren vi träffade förra veckan tyckte att hennes huvud växt konstigt. PÖH! säger jag om det men lika bra att kolla då. Fast hennes huvud har inte växt knasigt. Det vet väl jag.

Vissa dagar är bättre än andra, idag är en halvknackig dag. Ungen upp 05.30, det må ju då vara, men gnällig och kinkig som få har hon varit nu största delen av tiden. Bäras? Tråååk! Ligga själv? NÄÄÄ! Babygym/sitter/leksaker? Jå men tjeena.. not. Promenad? Wäääääähhhhwähwäh. Jag glädjer mig åt att det är Crime Night på TV4Fakta ikväll, jag ska poppa popcorn och njuta av alla bestialiska mordhistorier. (Det där lät lite fel men jag gillar faktiskt såna där brottsprogram. De är spännande).
I morgon är det dags för Minnas första besök på badhuset. Känns lugnande att vi ska åka dit med två erfarna badare, en Vuxen och en Mini. Jag hade nog fått en mindre hjärnblödning om jag åkt dit ensam med min Mini.

För egen del har jag inte så mycket att berätta. Jag lagade lasagne igår. Med hjälp av Knorr Family Lasagne. Jo för vem tror på fullaste allvar att jag skulle ställa mig och blanda ihop en egen sås och allt det där?! Usch. Matlagning är trist och jag tar alla genvägar jag levandes kan. Det kan ju vara kul också, när man har hur mycket tid som helst och all världens råvaror hemma men eftersom jag är speciellt slarvig när jag handlar är det alltid något som saknas. Därför blir det lättast att köpa mixer och halvfärdiga saker. Jag har helt enkelt bättre saker för mig, bevisligen får jag i mig tillräckligt med näring ändå annars skulle jag väl inte sitta här.

Jag har börjat om att halvröka, det måste det bli ändring på. Halvröker, det gör man när man röker ibland. Typ en cigarett varannan dag. Kruxet är bara att det är så fruktansvärt härligt att gå ut på bron och röka när man burit omkring på en skrikkande bebis i två timmar. Det är som meditation fast meditation luktar inte skit.

2 kommentarer:

  1. men du hur går det med snusningen? minns inte om du slutat eller hur det nu var.
    Klart allt är ok med lilla huvudet på lilla barnet, läkare tror så konstiga saker ibland.
    När ska vi lyckas ses?

    SvaraRadera
  2. Genvägar ja, men SÄKERT! Och en kock är bland det första jag skulle skaffa om pengar för sånt lyx fanns! I alla fall ett par dagar i veckan! =))

    Hoppas det går bra med Minna och det gör det ju helt säkert! Hon var ju liksom helst som Noel och hans huvud var ju normalt och vi får kolla Malin nån dag för hon är säkert nästan lika =)

    Ja GUUUD så röksugen man kan vara och det är jag som fan fortfarande! Trodde det skulle ge med sig nån gång men i #%&*=")!! Så irriterande =)

    Badhuset följer jag gärna med till nån gång! Hör av dig om du vill ha sällskap =))

    Kram kram

    SvaraRadera