fredag 6 januari 2012

Idag är det fredag.

Folk säger att det "egentligen" är lördag men det är det inte. Det ÄR fredag. Även om det råkar vara Trettondagen. Titta i valfri almanacka. Det står FREDAG 6/1.
Prick tre månader kvar till lillebrors beräknade ankomst. Fast det står det bara i min almanacka, det är inget de lagt till i alla.

Det är jobb som gäller och lika bra var väl det för det snöar och har sig ute, det är ganska skönt att vara inne då. På termometern står det att det är LLL grader utomhus, gissar på att den fått influensan. Inomhustemperaturen visar den som vanligt dock och det är ju det som är det väsentliga när man ändå bara ska vara inne.

Minna har sovit till efter åtta några dagar i rad nu. Hela nätter. Det verkar som att vår taktik fungerar. Nu blev ni nyfikna va?
Taktiken är:
Ingen taktik.
Sover hon dåligt tar jag över henne i vår säng, däremot får hon alltid somna i sin egen. Jag slänger i jättemånga tuttar (när hon somnat annars slänger hon vänligt men bestämt UR alla tuttar igen) så att hon hittar en när hon vaknar till under natten, brer täcket om henne och hoppas på det bästa.
Ibland går det bra, ibland inte. Däremot så börjar det vara övervägande bra nätter nu, till skillnad från förut. Det känns ganska skönt med tanke på att det inte är så länge kvar tills sömnbrist och nattmatningar återigen är aktuellt för vår del.

Hoppas att ni som var ute och festade igår hade riktigt kul och att ni är riktigt bakfulla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar