tisdag 21 september 2010

En om dan.

Det är mycket man ska göra en gång om dagen, minst och helst. Skita, äta, dricka, pissa, kolla facebook.
Mitt 21:a september-löfte är att uppdatera bloggen minst en gång om dagen. Jag jämför det med en rökares nyårslöfte att sluta röka- ren och skär bullshit alltså. (Oftast). Meeen, man kan ju i alla fall försöka. Godtagbara ursäkter till att inte uppdatera; slut internet, skitinternet, skittrött, skitupptagen eller barnafödsel. Fast vid barnafödsel får nog sambon uppdatera, om han kan klura ut hur man gör. Jag ska tvinga honom att ta med sig datorn till förlossningen för jag kan bara ana hur fruktansvärt trist det är att sitta där i flera timmar och inte ha ett dugg att göra. Jag kommer ju att vara upptagen på mitt håll, om man säger så. Har nog varken tid eller ork att aktivera honom.

Stressig dag idag, eller nja, mycket att göra. Samma i morgon men tiden går ju fortare när man sysslar med något har jag hört och det verkar stämma.

För er som är intresserade (kanske en, två... tre.. ingen?) kan jag ju berätta att orken och viljan att göra saker har kommit tillbaka. Jag har tillochmed tagit upp kvällspromenaderna igen, det går lite saktare och jag går inte lika långt men ändå. Funderar faktiskt på att testa ett lätt konditionspass på gymet när jag ändå är igång. Saknar gymet. Jag har helt enkelt varit för trött den sista tiden, låsningen i bröstet gjorde väl inte saken bättre precis.

Förresten, vem vill ha en stor gul katt som skriker och vill in (eller ut) varje gång man sätter sig ner och ska ta det lugnt en stund?

1 kommentar:

  1. Jag vill inte ha katten!
    Men jag rekommenderar dator på bb. Skittråkigt annars. Usch. Ok, man har en plutt att kika på, men ändå.

    SvaraRadera