söndag 12 september 2010

Hispig?

Usch, jag känner mig verkligen som värsta hypokondrikern just nu! I några dagar har jag till och från haft ett jätteäckligt tryck över bröstet och längst upp i lungorna/ längst ner i halsen. Det känns ungefär som när man ätit en för stor tugga av smörgåsen och den liksom pressas ner genom matstrupen. Det gör även ont i ryggen, vid skulderbladen.
Det är inte bebis som ligger och sparkar, det vet jag, för i så fall har den världens längsta ben om den kan sparka hela vägen upp till halsen.
Google ger inte många vettiga svar, struma, lungemboli och andra helvetessjukdomar som vanligt.

Det låter säkert skitfånigt men jag vågar inte ringa och fråga vad det eventuellt skulle kunna vara för fel på mig. Tänk om de (som förra gången) vill att jag ska komma in och sedan visar det sig att det är inget fel på mig alls? Det är så fruktansvärt pinsamt, för det känns som att man bara sitter och ljuger för att få en massa uppmärksamhet.
Jag försöker nog med att få tag på barnmorskan i morgon tidigt i stället, det måste jag ju ändå för att få ett nytt moderskapsintyg, skulle det gamla inte komma tillbaka. Hon kanske har något litet tips eller så.

1 kommentar:

  1. ja, fråga barnmorskan! förresten, tisdag blir finfint! vilken tid som helst passar mig.

    SvaraRadera