lördag 1 oktober 2011

Men visst! (Dagens).

Utvilad, på bra humör och sugen på att göra något vettigt.
Jepp.
Dagens, till att börja med och i turordning (jag sätter små delmål så känner jag mig extra duktig):

Äta frukost. Inte så jobbigt men känns som en bra idé, trots att jag inte är hungrig nu brukar det löna sig att äta något litet i alla fall. Annars kommer huvudvärken som ett brev på posten. Dvs. inte speciellt fort men ganska säkert.
Vika tvätt och placera på rätt ställe. I garderoberna.
Städa sovrummet och putsa fönstret där inne. Ganska tärande för det sitter ett insynsskydd påklistrat som man måste ta av och sen sätta dit igen. Jag svär alltid för det är så svårt att få till det utan att det blir bubblor.
Ta en promenad med hunden. Det ser jag fram emot för vädret visar sig verkligen från sin bästa sida idag.

Efter det borde det vara någonstans vid lunchtid och då hade jag tänkt sitta i solen en stund och njuta lite. Då njutningen är klar påbörjas etapp två, jag gissar att det involverar handling av nya gardiner till vardagsrummet. Lyxigt!

----
Det ena man tänker på blir lätt det andra och innan jag börjar med allt jox vill jag bara säga en sak till en speciell person, utan att nämna henne vid namn eller länka hoppas jag att hon ändå förstår vem hon är.
Jag är SÅ tacksam för alla saker och kläder Mini (och jag själv) fått eller fått låna av dig. Det känns nästan dumt ibland, att ta emot allting, men du ska veta att i princip allt har kommit till användning!
Då jag inte är ett stort fan av att handla en massa kläder och saker, det känns väldigt slösaktigt då det många gånger är sådant som man bara använder ett kort tag, är glädjen av att kunna återanvända det någon annan haft stor.
Ibland känns det dumt då vi inte har någonting att ge tillbaka som du skulle behöva till dina barn, därför ville jag bara skriva detta så att du förstår att vi verkligen uppskattar det som M får ärva! Jag kommer att fortsätta i din stil och ge saker vidare- det kanske blir marginellt mindre resursslöseri i världen men förhoppningsvis blir någon annan lika glad som jag!

Jag ville inte skriva ett sms för att säga detta för det skulle 1. ha blivit jättelångt och 2. ha varit dumt för du gillar inte sms ;)

Nu frukost.

1 kommentar: