lördag 18 december 2010

Helt ärligt




Jag är härjad. Spyless på att mata, mata, mata. Har världens sårigaste högra bröstvårta, det gör ont. Pumpen kostade 600 spänn och den suger. Inte suger som i "suger ur mjölken bra" utan SUCKS. Helvetesguförbannat.



Tur att ungen är ganska söt när hon inte är hungrig.


Synd bara att hon är hungrig 90% av sin vakna tid.


Så, när blir det härligt med bebisar? För helt ärligt talat, det här är inte speciellt kul.

7 kommentarer:

  1. hahaha det blir bättre =) Jag ammade kevin i 1 månad sen pallade inte mina vårtor. pumpa gick inte, gjorde för ont. Sugskydd funkade inte heller ..

    Fick du inte låna en pump av BB som alla andra?

    SvaraRadera
  2. Haha härlig bild på dig själv, känns som att den sammanfattar de första veckorna ganska bra!
    För våran del vände det efter 2månader, då blev det roligt! =)
    Ska försöka kika förbi till veckan (om det nu slutar snöa?!)
    /L

    SvaraRadera
  3. Om du har såriga bröstvårtor rekomenderar jag dig att köpa PureLan-salvan från barnens hus. INTE någon jävla bröstvårtssalva från apoteket, den måste du dessutom tvätta bort innan varje amning. Utan PureLan hade jag inte överlevt första tidens amning och då skulle den inte hållt i sig i 7-8 månader!

    SvaraRadera
  4. Det blir bättre!:)Och sedan finns ju alltid ersättning om det skulle krisa.:)
    Jag fick också såriga och väldigt "torra" bröstvårtor i början när jag ammade Liam.Så jag ringde BVC och då visade sig att jag hade fått torsk på tissarna.Så om det fortsätter och blir torrt kanske du ska prata med BVC.:)

    SvaraRadera
  5. Det blir bättre. Sen pendlar det mellan himmel och helvete resten av ditt liv som förälder! ;)

    SvaraRadera
  6. Jag hade jätte mycket problem med mina vårtor när Mait kom, efter en vecka var det en BM på BBhemvård som tipsade om snäckor. Har du fått det tipset? De var underbara. Efter amning sätter man dem över vårtorna, det blir varmt och fuktigt kring vårtorna så de torkar inte ut och läker mycket fortare. De räddade min amning, och bephanten. Jag är inte tokig utan det är vanliga snäckor från vatten. fast nått spec så jag köpte dem på BB.
    Lycka till!

    SvaraRadera
  7. Va skönt att någon faktiskt vågar stå för att det inte är guld o gröna skogar att få en liten knodd för vissa =) Dom brukar snacka om att de ska börja kännas bättre vid 3 månader, för oss va 3 månader, 5 månader. Då kom lite ljus o nu väntar jag fortf på att det ska bli sådär härligt folk snackar om. Får kanske vänta länge. vad vet jag =P men det är ju lätt för dom som får sova att njuta =)söta ni är på bilderna =P

    SvaraRadera