onsdag 29 december 2010

I bilder ser vi året



Bakis på nyårsdagen- vem har inte varit där?



Som ni alla säkert vet så var jag på tjocken i princip hela året. Frukt var det enda jag var sugen på, kunde äta hur mycket som helst, när som helst.




Framåt vårkanten åkte hela familjen utom Malte till Gällivare. Denna bilden är från Stora Sjöfallet, vi var de enda som var där den dagen. Det var kallt och duggregnade. Vi hittade en stig som var bortglömd, den gick rakt uppåt. Självklart gick vi upp. Hade vi inte hittat en alternativ väg ner hade vi suttit där uppe än.




Jag fick en ny cykel. Eller fick och fick, jag köpte en ny cykel. Halva. Resten slantade sambon upp. Mitt mål var att cykla 50 mil under sommaren, det blev kanske 10 på sin höjd. Det blir till att cykla ikapp nästa sommar med andra ord.





Den 4/12 föddes lilla Minna, en vecka efter beräknat datum. Hon var inte alls gigantisk som jag föreställt mig, tvärtom. En liten skit, en HUNGRIG skit. Vi håller fortfarande på att acklimatisera oss, det är väldigt ovant att ha en bebis i huset. Hon styr och ställer lite som hon vill, trots sin ringa ålder.


Det har varit ett ganska händelsefattigt år, för lite träning och för mycket soffnötning, inget vin och ett begränsat antal cigaretter. Festinbjudningarna har lyst med sin frånvaro men lika glad har jag varit för det.

Jag har inga större önskningar inför nästa år, den stora förhoppningen är väl att vi lyckas få till någon sorts ordnad vardag, vi tre. Det ska nog fixa sig.





2 kommentarer:

  1. Underbara fina Gällivare. Har mina rötter därifrån.
    kram

    SvaraRadera
  2. Kamagra http://intimleksaker.com
    Sexleksaker http://intimleksaker.se
    Sex Toys http://sextoyonlinestore.com
    http://kamagra24seven.com
    https://kamagra.dk

    SvaraRadera