tisdag 11 januari 2011

Några fler


Ja, ni kan ju tänka själva, va? Min överskottshud på magen skulle räcka till hudtransplantat för sju hela personer ungefär. Det ser ut som att jag har fettvalkar när jag sitter ner och visst, det kanske jag har, men inte så stora som blir av överskottshuden.
Hur lång tid tar det innan det mesta dragit ihop sig?

5 kommentarer:

  1. Snubblade in här av en slump, är väll lite olika hur länge det tar för överskottshuden att dra ihop sig, men för en del så gör den inte alls det, beror helt på, sen är det ju ett tecken på det lilla miraklets plats i din mage i 9 månader så hur som helst så är ju det, det enda man behöver fokusera på eller??

    SvaraRadera
  2. För mig har det blivit liiiite bättre. Men det känns som att det är flera år kvar tills det försvinner för mig :(

    SvaraRadera
  3. Jadu alltså jag är ledsen tjejen men det kan nog vara lite så att den alltid är kvar mer eller mindre. Att återgå helt till sin "före" form tror jag är sällsynt även om det kanske händer (bäst att skriva så innan nån moraltant får nippertikka och flyger på mig =P) MEN det blir ju mycket bättre! Vi pratade om detta härom dagen jag och T och när vi träffades vägde jag 52 kg och du vet ju hur lång jag är, så rätt MYCKET för smal i kg men jag hade ju lika fullt lite "mage" som putade under naveln =P

    OOpppss! lite lång kommentar =P

    Aja hoppas det är bra! =)

    kram kram

    SvaraRadera
  4. Johanna är snart 15 månader ock kilona är nere där som ska men huden är då inte där den ska vara... lite putmage som man får stå ut med också... när jag sitter ner eller böjer mig fram ser magen ut som ett skrynkligt lakan :S tror det är väldigt individuellt dock :)

    SvaraRadera
  5. Jag tror det är individuellt. Min mage var borta på några veckor, lösare ja, men den putade inte och huden drog ihop sig fint. Ge kroppen tid att återhämta sig bara och sen att du inte gör situps om du börjar träna, kör plankan när du ska träna magen annars kan det blir problem..

    men som någon ovan skrev, tänk på VARFÖR den ser ut som den gör, det gör jag när jag ser mina "kärleksärr" (bristningar).

    SvaraRadera